GIV OS ET KALD I DAG

Giv dit hjem nyt liv med professionel tagmaling i Slagelse. Med tiden kan dit tags udseende blive nedslidt og falmet af vejr og vind, hvilket ikke kun påvirker dit hjems æstetik, men også dets værdi. Hos ServiceNordic forstår vi vigtigheden af et velholdt tag, og vi er eksperter i at bringe nyt liv til dit hjem med høj kvalitets tagmaling. Vores lokale team i Slagelse er klar til at transformere dit tag, så dit hjem igen kan stå skarpt og indbydende i lokalområdet.

Forvandl dit hjem med tagmaling

Et nymalet tag kan gøre underværker for dit hjems udseende og generelle tilstand. Med ServiceNordic får du ikke kun en estetisk opgradering; vores professionelle tagmaling beskytter også dit tag mod fugt, skimmel og algevækst, hvilket forlænger dets levetid betydeligt. Vi benytter kun de bedste materialer og nyeste teknikker inden for tagmaling, så du er garanteret et resultat, der ikke blot ser godt ud, men som også holder i mange år frem.

Kontakt os for professionel tagmaling i Slagelse

Vores lokale eksperter i Slagelse kender til de specifikke udfordringer, som det danske vejr kan medføre, og vi sikrer, at dit tag er beskyttet og ser fantastisk ud, uanset årstiden.

Her følger vi en 3-trins tagmaling; “Rensning, algebehandling og efterfølgende tagmaling.” Når det kommer til tagmaling, kræver dit tag en dybdegående tagrens inden maling, fordi der må ikke være snavs eller alger på taget før tagmalingen påføres.

  1. Tagrensming
    Først renser vi taget med godkendt specialudstyr, der skånsomt får taget til at fremstå som nyt. Vi bruger en speciel teknik med børsterotation og varmt vand, der jævnt fordeles så taget ikke udsættes for et hårdt og potentielt ødelæggende vandtryk.
  2. Algebehandling af taget
    Derefter udfører vi en desinficerende algebehandling, der slår alger ihjel og gør taget resistent overfor algeangreb.

  3. Tagling
    For at give taget din sidste finish, bruger vi en særlig tagmaling, som matcher jeres nuværende tags farve. Taget males 2 gange for at opnå den optimale dækning.

Vi garanterer et tilfredsstillende resultat, som lever op til dine forventninger. Så hold dig ikke tilbage med at give os et kald, eller kontakt os gennem vores kontaktformular.

Ønsker du et 100% uforpligtende tilbud på tagmaling? Så er du velkommen til at ringe til os på 70 60 54 00 eller udfylde formularen i nederst på siden.

Årets Algebehandler 2021

Indhent gratis tilbud

Udfyld blot formularen herunder – så modtager du et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

1

UDFYLD
KONTAKTFORMULAR

Det tager under 30 sekunder

2

MODTAG 
TILBUD

Inden for 24 timer

3

VI
RYKKER UD

Hurtigst muligt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Udfyld kontaktformularen for at få et 100% uforpligtende tilbud 

Fulde navn