GIV OS ET KALD I DAG

RING NU: +45 70 60 54 00

Få renset dit tag og få vejens flotteste tag

Hos Service Nordic har vi over 15 års erfaring med tagrens. Vi hjælper dagligt private og virksomheder med rensning af tag. Vi sørger både for dybdegående tagrens samt efterfølgende algebehandling, så du sikret et flot resultat i flere år. Efter rensning og algebehandling af taget tilbyder vi også tagmaling, så dit tag kommer til at fremstå som nyt.

Gennem tiderne har vi hjulpet over 1.600 ejendomme med tagrens. Derfor tør vi godt at kalde os selv for eksperter på området. Vi benytter følgende proces, som sikrer dig et rent og flot tag i mange år.

Ønsker du en professionel tagrens, som giver boligen nyt liv? Ligegyldigt om jeres tag står skråt eller vandret, så kan vi komme og give dit tag en dybdegående tagrens. Vi garanterer, at dit tag står som nyt, når vi har udført vores 3-trins tagrens; Rensning, Algebehandling og Tagmaling.” Vi har mange års erfaring, og vi tilbyder tilmed konkurrencedygtige priser.

  1. Rensning
    Først kravler vi op på taget og renser det med godkendt specialudstyr, der på skånsom vis får taget til at fremstå som nyt. Vi benytter en særlig kombination af børsterotation og varmt vand, der fordeles så dit tag skånes for hårdt vandtryk der kan ødelægge taget.
  2. Algebehandling
    Algebehandling er en desinficerende behandling, der dræber alger og gør taget resistente overfor nye algeangreb.

  3. Maling
    Vi bruger en speciel tagmaling, som matcher jeres nuværende tags farve. Vi maler taget 2 gange for optimal dækning.

Vi har flere tageksperter, som står klar til at give jeres tag en kærlig hånd til en konkurrencedygtig pris. Vi leverer altid en kvalitet, som vi selv tilfreds med. Så kontakt os i dag, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på tagrens.

Ønsker du et 100% uforpligtende tilbud på tagrens? Så er du velkommen til at ringe til os på 70 60 54 00 eller udfylde formularen i nederst på siden.

Så kommer vores tag-ekspert forbi og ser nærmere på tagets tilstand.

Se video af vores tagrens

Årets Algebehandler 2021

Indhent gratis tilbud

Du er kun 30 sekunder fra et rent og flot tag.

Fra 80 kr. pr. m²

Vi glæder os til at hjælpe dig.

1

UDFYLD
KONTAKTFORMULAR

Det tager under 30 sekunder

2

MODTAG 
TILBUD

Inden for 24 timer

3

REN
FACADE

24 timer efter