GIV OS ET KALD I DAG

RING NU: +45 70 60 54 00

GIV OS ET KALD I DAG

RING NU: +45 70 60 54 00

Graffitifjernelse i København

Graffiti får din ejendom til at se misvedligeholdt ud og har derfor en negativ indflydelse på både udseende og ejendomsværdi. Og når der først er blevet malet graffiti et sted, vil der som regel komme mere til, og det har altså ligeledes en selvforstærkende effekt. Derfor er der også kun gode grunde til at komme graffitien til livs så hurtigt som muligt.

Hos Service Nordic har vi mange års erfaring med graffiti fjernelse i København og omegn, og vores uddannede og dygtige mandskab besidder ekspertise og redskaber til at fjerne alle former for graffiti fra alle overflader. Vi hører selvfølgelig også gerne fra dig eller din virksomhed, hvis der er behov for graffiti fjernelse et sted i København.

Effektiv graffiti fjernelse i København

Service Nordic er et serviceselskab, som udfører alle former for rengøring og facaderens som graffiti fjernelse i København og omegn. Hvis vi skal vælge to ord, som beskriver os bedst, er det kvalitet og ledelse.

Det betyder blandt andet, at vi udelukkende ansætter kvalitetsbevidst mandskab, som stræber efter at skabe gode resultater for vores kunder med behov for graffiti fjernelse i Københavnsområdet. Vi anvender desuden professionelle redskaber til graffitirens, som sikrer et tilfredsstillende resultat, der samtidig er skånsomt for overfladen.

Vores erfaring med graffiti fjernelse i København er desuden med til at sikre, at du altid får den helt rette og mest effektive løsning – uanset om du skal have fjernet graffiti fra mursten, beton eller en helt anden overflade.

Pris på graffitifjernelse

Hos Service Nordic vil vi have glade kunder, der kommer tilbage. Derfor står vi selvfølgelig også altid klar til at yde en personlig kontakt og en service, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Ligeledes kan du altid kontakte os, når du skal have udført graffiti fjernelse et sted i København.

Vores opstartspris for fjernelse af graffiti starter på 999 kr for de første 4 kvadratmeter. Herefter vil prisen pr. kvadratmeter være 300 kr.

Læs vores anmeldelser på FACEBOOK

Servicenordic har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser.

Indhent tilbud – eller aftal en abonnementsordning

Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på graffiti fjernelse i København og omegn. Vi tilbyder også abonnementsordninger, hvis du har brug for regelmæssig graffitirens. Vi glæder os til at høre fra dig.

Indhent gratis tilbud

Udfyld blot formularen herunder – så modtager du et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

1

UDFYLD
KONTAKTFORMULAR

Det tager under 30 sekunder

2

MODTAG 
TILBUD

Inden for 24 timer

3

VI
RYKKER UD

Hurtigst muligt

Dine data er altid sikre hos os. Vi kontakter dig kun i forbindelse med din forespørgsel, og dine oplysninger gemmes sikker lokation.

Tak for din besked. den er sendt!
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.