GIV OS ET KALD I DAG

RING NU: +45 70 60 54 00

GIV OS ET KALD I DAG

RING NU: +45 70 60 54 00

Facadeimprægnering

Facadeimprægnering sikrer din ejendom mod slid, vind og vejr – hvilket i det lange løb kan betyde besparelser på andet vedligeholdende arbejde på bygningen. Det er altid en god idé at imprægnere sin facade, og der er mange penge at spare ved at gøre det. En facadeimprægnering koster meget lidt i forhold til de store besparelser det giver i det lange løb. Udover at øge levetiden på din facade gør facadeimprægnering det lettere, at vedligeholde facadens flotte udseende. Der er altså også en kosmetisk fordel ved imprægnering.

Vi kan hjælpe med facadeimprægnering af:

  • Gammelt murværk
  • Nybyg
  • Etageejendomme

Facadeimprægnering er utrolig effektivt mod slid, vind og vejr, og det kan have en stor betydning for din facades levetid og ikke mindst renlighed. Vi hjælper med facadeimprægnering af gammelt, nybyg eller etageejendomme. Og måske også en helt fjerde facade som du ønsker at beskytte.

Hos Service Nordic sætter vi en ære i ærlighed og gennemsigtighed, vi tilbyder derfor også en 100% tilfredshedsgaranti til alle vores kunder med konkurrencedygtige priser. Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder.

Kort sagt: alle typer ejendomme eller boliger som trænger til en kærlig hånd.

Sådan foregår en facadeimprægnering

Inden vi går i gang med selv imprægneringen, foretager vi en grundig facaderens, hvor vi sikrer at overfladen er helt ren. Her påfører vi forskellige miljøvenlige produkter, der hver især sikrer mod en eller flere typer angreb. Det materiale, som din facade er bygget op af afgør, hvilken behandling og hvilke præparater, der er de bedste.

Kontakt os i dag, og få et gratis uforpligtende tilbud på facadeimprægnering.

Lyder en facadeimprægnering interessant for dig? Så er du velkommen til at ringe på telefon 70 60 54 00 eller skrive til os via vores kontaktformular. Vi tilbyder altid en uforpligtende snak samt et godt tilbud!

Vi hjælper dagligt glade kunder i København samt på resten af Sjælland.

Årets Algebehandler 2021

Indhent gratis tilbud

Udfyld blot formularen herunder – så modtager du et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

1

UDFYLD
KONTAKTFORMULAR

Det tager under 30 sekunder

2

MODTAG 
TILBUD

Inden for 24 timer

3

VI
RYKKER UD

Hurtigst muligt

Dine data er altid sikre hos os. Vi kontakter dig kun i forbindelse med din forespørgsel.

Tak for din besked. den er sendt!
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.