GIV OS ET KALD I DAG

RING NU: +45 70 60 54 00

Forlæng tagets levetid med grundig tagmaling

Hos Service Nordic har vi over 15 års erfaring med rensning og maling af tage. Hver dag hjælper vi både private samt erhvervskunder med tagmaling og tagrens. Hvis dit tag ikke er hvad det har været, kan vi give det et nyt og holdbart look med en omgang tagmaling. Inden taget males anbefaler vi, at der udføres en grundig rens af taget samt efterfølgende algebehandling. Dette forlænger taget og tagmalingens levetid.

Udover at give din bolig sit flotte udtryk tilbage, kan det være et billigt alternativ til at udskifte taget. Tagmaling kan med andre ord give dit tag nyt liv!

Har dit tag brug for en omgang maling? Vi udfører tagrens og tagmaling på alle slags tage. Service Nordic har nemlig tageksperter, som har har stor erfaring inden for tagbranchen. Derfor kan give dig grundig rådgivning inden arbejdet igangsættes, så du får en holdbar løsning, der passer til netop dit tags behov.

Vi har hjulpet mere end 1.600 boligejere med at “genoplive” deres tag. Vores fremgangsmåde er særdeles effektiv.

Tagmaling vil give jeres tag en længere levetid samt se spritnyt ud. Her følger vi en 3-trins tagmaling; “Rensning, algebehandling og efterfølgende tagmaling.” Når det kommer til tagmaling, kræver dit tag en dybdegående tagrens inden maling, fordi der må ikke være snavs eller alger på taget før tagmalingen påføres.

  1. Tagrensming
    Først renser vi taget med godkendt specialudstyr, der skånsomt får taget til at fremstå som nyt. Vi bruger en speciel teknik med børsterotation og varmt vand, der jævnt fordeles så taget ikke udsættes for et hårdt og potentielt ødelæggende vandtryk.
  2. Algebehandling af taget
    Derefter udfører vi en desinficerende algebehandling, der slår alger ihjel og gør taget resistent overfor algeangreb.

  3. Tagling
    For at give taget din sidste finish, bruger vi en særlig tagmaling, som matcher jeres nuværende tags farve. Taget males 2 gange for at opnå den optimale dækning.

Vi garanterer et tilfredsstillende resultat, som lever op til dine forventninger. Så hold dig ikke tilbage med at give os et kald, eller kontakt os gennem vores kontaktformular.

Ønsker du et 100% uforpligtende tilbud på tagmaling? Så er du velkommen til at ringe til os på 70 60 54 00 eller udfylde formularen i nederst på siden.

Så kommer vores tag-ekspert forbi og ser nærmere på DIT tags tilstand.

Årets Algebehandler 2021

Indhent gratis tilbud

Udfyld blot formularen herunder – så modtager du et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

1

UDFYLD
KONTAKTFORMULAR

Det tager under 30 sekunder

2

MODTAG 
TILBUD

Inden for 24 timer

3

VI
RYKKER UD

Hurtigst muligt

Dine data er altid sikre hos os. Vi kontakter dig kun i forbindelse med din forespørgsel.

Tak for din besked. den er sendt!
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.