RING TIL OS I DAG

RING TIL OS I DAG

Årets Algebehandler 2021

Algebehandling af tage, facader og fliser

Er taget, facaden eller terrassen blevet grim og grøn på grund af algeangreb? Service Nordic står gerne for effektiv og langtidsvirkende algebehandling af fliser, tag og andre overflader, som er ramt af alger eller mos.

Vi tilbyder forskellige løsninger afhængigt af opgavens type og størrelse. Du er dog altid sikret et resultat, som ser godt ud og holder i mange år. Vi udfører altid algebehandling uden brug af giftige kemikalier og andre miljøskadelige produkter – resultater bliver dog stadig flot og holdbart. Dermed slår du to fluer med et smæk, når Service Nordic står for algebehandling af dit tag, din facade eller din terrasse.

Billig og effektiv algebehandling

Der er god grund til at komme algerne til livs i god tid. Først og fremmest ser det grimt og trist ud, når tag, facade og terrasse er ramt af et grønligt skær. Men der er dog ikke kun æstetiske årsager til at få foretaget en algerens af et professionelt firma som Service Nordic. Algerne nedbryder nemlig materialerne, hvis de får lov at sprede sig. Dermed kan det blive en dyr fornøjelse af ignorere problemet.

Hos Service Nordic tilbyder vi et bredt udvalg af professionelle rengøringsløsninger – herunder algebehandling af tag samt flise- og terrasserens. Vi sørger for en effektiv algerens og en efterfølgende imprægnering, der sikrer et langtidsholdbart resultat. Algebehandlingen er altså både forebyggende og bekæmpende, og du vil derfor kunne få glæde af tag, facade eller fliser i mange år i fremtiden.

Vi udfører algebehandling til konkurrencedygtige priser, og ligeledes er der både økonomiske og kvalitetsmæssige grunde til at vælge os som dine foretrukne algebekæmper.

Algebehandling til ethvert behov

Vi udfører følgende behandlinger:

  • Algebehandling af tag
  • Algebehandling af fliser, som fjerner mos, alger og flisepest
  • Afrensning af alger på terrasser og hegn

Alle behandlinger bliver udført med miljøvenlige og skånsomme produkter, som effektivt opløser algebelægninger på overfladerne. Vi bestræber os på at yde en optimal service, og vi har et klart mål om at have tilfredse kunder. Kvalitet er et vigtigt nøgleord hos Service Nordic – uanset om du har brug for professionel algebehandling, rengøring eller en af vores andre services.

Algebehandlinger – privat og erhverv

Med en algebehandling kan vi forsvare dig mod algeangreb, og dertil sørge for at dine overflade forbliver algefri. Uanset opgavens omfang garanterer vi dig et tilfredsstillende resultat, som kan holde i flere år mod algeangreb. Når vi udfører algebehandling, bruger vi miljøvenlige produkter, som giver et pænt og holdbart resultat, der holder i flere år.

Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser til både erhverv og privat. Vi har konkurrencedygtig priser, men vi går fortsat ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har mange års erfaring, og bestræber os altid på at yde den bedste service for vores kunder.

Byer vi servicerer i

Indhent gratis tilbud

Udfyld blot formularen herunder – så modtager du et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

1

UDFYLD
KONTAKTFORMULAR

Det tager under 30 sekunder

2

MODTAG 
TILBUD

Inden for 24 timer

3

VI
RYKKER UD

Hurtigst muligt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Udfyld kontaktformularen for at få et 100% uforpligtende tilbud 

Fulde navn