Bliv graffitifri for kun 999,- for de første 4 m² – herefter blot 300,- pr. m² for simpel graffiti.

Fra kun
999,-

Bliv graffitifri for kun 999,- for de første 4 m² – herefter blot 300,- pr. m² for simpel graffiti.

Fra kun
999,-

Få det fjernet før der kommer mere

I kraft af vores mere end 10 års erfaring med graffitirens ved vi også, hvordan det mindsker risikoen for nye angreb fra spraymaling, når man fjerner graffiti hurtigt og effektivt. For graffitimalerne handler det nemlig ofte om at blive set af forbipasserende og andre graffitimalere.

Når der først er blevet udført graffiti et sted, ser man ofte at der hurtigt kommer yderligere graffiti.

Men jo hurtigere og oftere billeder, tekst og symboler bliver fjernet fra de udsatte vægge og overflader, desto mindre vil chancen være for yderligere hærværksforsøg.

Service Nordic – det sikre valg til graffitirens

Når graffiti skal fjernes skal arbejdet udføres nænsomt for ikke at beskadige overfladen graffitien er påført, og derfor er det vigtigt at få hjælp af et firma med erfaring i graffitirens.

Vi har i mere end 10 år arbejdet med at fjerne graffiti, og har derigennem oparbejdet stor ekspertise i skånsom graffitirens af alle typer facader og flader.

Indhent tilbud

Løsninger til alle behov

GRAFFITIRENS

Prisen for graffitirens afhænger af hvor omfattende hærværket er. Vores priser på fjernelse af simpel graffiti er kun 999,- for de første 4 m² og herefter kun 300 kr. for yderligere m².  For mere komplekse opgaver med flere lag farver henviser vi til et uforpligtende tilbud. Vi kan behandle de fleste opgaver inden for 24 timer efter accepteret tilbud.

ANTI-GRAFFITI BEHANDLING

Når vi har renset facaden kan du vælge at få påført en usynlig og miljøvenlig voksbehandling, som beskytter mod fremtidige graffitiangreb. Denne behandling gør så fremtidig maling ikke sidder fast, og det gør det nemt at rense ny graffiti med et minimalt forbrug af kemi.

ABONNEMENT OG PATRULJERING

Hvis din ejendom ofte udsættes for graffiti kan det betale sig at tegne et abonnement. På den måde får du adgang til ubegænset graffitirens, uden yderligere betaling, og placeres på en hasteliste, hvor vi garanterer at ny graffiti fjernes inden for 48 timer. Bor du i Hovedstadsområdet kan vi også tilbyde fast patruljering af din ejendom, på udkig efter ny graffiti som fjernes øjeblikkeligt – ofte kun 12-24 timer efter det opstår.

Årets Algebehandler 2021

Sådan bedømmer vores kunder os

Baseret på 300+ anmeldelser på anmeld-håndværker.dk

Indhent gratis tilbud

Du er kun 30 sekunder fra en graffitifri facade.

Kun 999 kr. for de første 4 m²

Herefter fra 300 kr. pr. m²

1

UDFYLD
KONTAKTFORMULAR

Det tager under 30 sekunder

2

MODTAG 
TILBUD

Inden for 24 timer

3

REN
FACADE

24 timer efter