GIV OS ET KALD I DAG

Når man bor i Nyborg, er man omgivet af historie, kultur og smukke landskaber. Men det betyder også, at man skal tage sig godt af sit hjem for at bevare dets skønhed og værdi. En af de bedste måder at gøre dette på er ved at investere i professionel tagmaling. Hos ServiceNordic forstår vi vigtigheden af at beskytte og forny dit tags udseende. Vores ekspertise inden for tagmaling i Nyborg sikrer, at dit hjem ikke blot ser fantastisk ud, men også får en forlænget levetid, hvilket kan spare dig for dyre reparationer i fremtiden.

Vores team af erfarne fagfolk bruger kun de bedste materialer og teknikker til at give dit tag et nyt liv. Med tagmaling fra ServiceNordic kan du forvente et resultat, der ikke kun forbedrer dit hjems æstetik, men også dets beskyttelse mod vejr og vind. Lad os hjælpe dig med at gøre dit hjem i Nyborg endnu smukkere og mere værdifuldt.

Forøg dit hjems værdi med tagmaling

I Nyborg, hvor hvert hjem fortæller en historie, er det vigtigt at bevare disse hjemmes skønhed og integritet. Tagmaling er en effektiv måde at opnå dette på. Hos ServiceNordic ved vi, at et velholdt tag ikke kun er vigtigt for hjemmets udseende, men også for dets samlede værdi. Vores tagmalingsservice i Nyborg er designet til at forbedre dit tags udseende og beskyttelse, hvilket kan øge dit hjems markedspris.

Et dedikeret team med de bedste materialer og teknikker

Ved at vælge ServiceNordic til dit tagmalingsprojekt får du ikke kun adgang til branchens bedste materialer og teknikker, men også til et team, der er dedikeret til at levere enestående resultater. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan tagmaling kan forøge dit hjems værdi og skønhed i Nyborg.

Her følger vi en 3-trins tagmaling; “Rensning, algebehandling og efterfølgende tagmaling.” Når det kommer til tagmaling, kræver dit tag en dybdegående tagrens inden maling, fordi der må ikke være snavs eller alger på taget før tagmalingen påføres.

  1. Tagrensming
    Først renser vi taget med godkendt specialudstyr, der skånsomt får taget til at fremstå som nyt. Vi bruger en speciel teknik med børsterotation og varmt vand, der jævnt fordeles så taget ikke udsættes for et hårdt og potentielt ødelæggende vandtryk.
  2. Algebehandling af taget
    Derefter udfører vi en desinficerende algebehandling, der slår alger ihjel og gør taget resistent overfor algeangreb.

  3. Tagling
    For at give taget din sidste finish, bruger vi en særlig tagmaling, som matcher jeres nuværende tags farve. Taget males 2 gange for at opnå den optimale dækning.

Vi garanterer et tilfredsstillende resultat, som lever op til dine forventninger. Så hold dig ikke tilbage med at give os et kald, eller kontakt os gennem vores kontaktformular.

Ønsker du et 100% uforpligtende tilbud på tagmaling? Så er du velkommen til at ringe til os på 70 60 54 00 eller udfylde formularen i nederst på siden.

Årets Algebehandler 2021

Indhent gratis tilbud

Udfyld blot formularen herunder – så modtager du et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

1

UDFYLD
KONTAKTFORMULAR

Det tager under 30 sekunder

2

MODTAG 
TILBUD

Inden for 24 timer

3

VI
RYKKER UD

Hurtigst muligt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Udfyld kontaktformularen for at få et 100% uforpligtende tilbud 

Fulde navn