Du vil ikke tro dine øjne når du ser hvor flot din facade kan blive igen. Indhent et uforpligtende tilbud i dag!

PR. M²
80,-

Du vil ikke tro dine øjne når du ser hvor flot din facade kan blive igen. Indhent et uforpligtende tilbud i dag!

PR. M²
80,-

Årets Algebehandler 2021

I Ringsted, en by med en rig historie og smukke hjem, er det vigtigt at holde facaderne rene og indbydende. Det er her, Servicenordic kommer ind i billedet. Med vores ekspertise inden for facaderens, kan vi hjælpe dig med at give dit hjem eller din ejendom nyt liv. En ren facade er ikke kun et spørgsmål om æstetik; det kan også forlænge ejendommens levetid ved at fjerne skadelige elementer som alger, mos og snavs, der over tid kan nedbryde materialerne.

Vores team af eksperter i Ringsted bruger de nyeste teknikker og miljøvenlige rengøringsmidler til at sikre, at din facade ikke kun bliver ren, men også beskyttet mod fremtidige skader. Uanset om din ejendom er ny eller gammel, kan en professionel facaderens gøre en markant forskel.

Vi laver bl.a. facaderens for

Sådan gør vi

Algebehandling

Algebehandling er en desinficerende behandling der trænger ind i facaden for at dræbe algerne, og gøre facaden resistent overfor nye angreb.

Facaderens

Vi benytter en særlig kombination af udstyr og justerbart vandtryk, så din facade og eventuel udsmykning skånes. Efter rensningen vil din facade se ud som ny og være fri for alger, snavs og pest.

Imprægnering

Vores miljøvenlige og nanobaserede imprægnering skaber en beskyttende overflade der gør din facade smuds- og vandafvisende. Det betyder at det sværere for snavs at sætte sig og forhindrer misfarvninger og nye udbrud af både alger og pest.

Med facaderens i Ringsted forøger du din værdi

En ren og velholdt facade er ikke kun en fryd for øjet; det kan også have en positiv effekt på din ejendoms værdi. I Ringsted, hvor ejendomsmarkedet kan være konkurrencepræget, kan en velplejet facade gøre din ejendom mere attraktiv for potentielle købere eller lejere. Servicenordic forstår vigtigheden af at præsentere din ejendom fra sin bedste side, og vores facaderens service er designet til at gøre netop det. Ved at vælge Servicenordic til din facaderens i Ringsted får du ikke kun en service, der forbedrer din ejendoms udseende; du får også en partner, der er dedikeret til at beskytte din investering. Vores metoder er skånsomme mod dine facadematerialer, samtidig med at de er effektive mod snavs og belægninger.

Lad os hjælpe dig med at forøge din ejendoms værdi og sikre, at den står skarpt og indbydende år efter år. Hos Servicenordic er vi stolte af at tilbyde facaderens i Ringsted, der ikke kun møder, men overgår vores kunders forventninger. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at give din ejendom et løft.

Hos os er du i sikre og erfarne hænder

100% Tilfredshedsgaranti

Vi garanterer du vil elske synet af dine nye fliser. Gør du ikke, giver vi alle pengene tilbage.

Altid til aftalte tid og pris

Vælger du os som din fliserenser er du sikker på at få en samarbejdspartner du kan regne med.

Skånsomt og miljøvenligt

Alle vores produkter og maskiner er miljøvenlige og skånsomme mod din fliser.

Vi passer på dit hjem

Vi rydder op efter os og forlader altid din terrasse eller indkørsel pænere end vi fandt den.

Sådan bedømmer vores kunder os

Baseret på 250+ anmeldelser på anmeld-håndværker.dk

Indhent gratis tilbud

Du er kun 30 sekunder fra en ren facade

Priser fra 80,- pr. kvadratmeter

Vi har mere end 15 års erfaring med facaderens

1

UDFYLD
KONTAKTFORMULAR

Det tager under 30 sekunder

2

MODTAG 
TILBUD

Inden for 24 timer

3

REN
FACADE

24 timer efter

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Udfyld kontaktformularen for at få et 100% uforpligtende tilbud 

Fulde navn