GIV OS ET KALD I DAG

Tagmaling Sjælland – Forlæng dit tags levetid

Hos Service Nordic har vi over 15 års erfaring med rensning og maling af tage. Hver dag hjælper vi både private og erhvervskunder med tagrens og tagmaling. Hvis dit tag mangler en kærlig hånd, kan vi give det en frisk og holdbar tagrens og tagmaling. Inden taget males anbefaler vi, at der udføres en grundig rens af taget samt en algebehandling. Dette forlænger dit tags levetid og tagmalingen vil fremstå som ny.

Udover at give din bolig en flot og holdbar levetid, kan det være et billigere alternativ end at udskifte taget. Tagmalingen kan med andre ord spare dig for markant højere regninger.

Vi udfører tagrens og tagmaling på alle slags tage. Vores tageksperter som har stor erfaring inden for tagbranchen, kan give dig en grundig rådgivning inden arbejdet igangsættes, du får en holdbar løsning, der passer til netop dit tags behov.

Vi udfører tagmaling på Sjælland, vi har hjulpet mere end 1.600 boligejere med at forlænge levetiden på deres tag. Vores fremgangsmåde er særdeles effektiv.

Tagmaling vil give jeres tag en længere levetid samt se frisk ud. Her følger vi en 3-trins tagmaling; “Rensning, algebehandling og efterfølgende tagmaling.” Når det kommer til tagmaling, kræver dit tag en dybdegående tagrens inden malingen påføres, fordi taget skal stå rent før malingen påføres.

  1. Tagrensming
    Først renser vi taget med vores godkendte specialudstyr, der skånsomt får taget til at fremstå som nyt. Vi bruger en speciel teknik med børsterotation og varmt vand, der jævnt fordeles så taget ikke bliver udsat for et for hårdt vandtryk, som kan være ødelæggende for taget.
  2. Algebehandling af taget
    Derefter udfører vi en desinficerende algebehandling, der slår alger ihjel og gør taget resistent overfor algeangreb.

  3. Tagling
    For at give dit tag dets sidste finish, bruger vi en særlig tagmaling, som matcher jeres nuværende tag-farve. Taget males minimum 2 gange for at opnå den mest optimale dækning.

Vi garanterer et tilfredsstillende resultat, som lever op til dine forventninger. Så hold dig ikke tilbage med at give os et kald, eller kontakt os gennem vores kontaktformular.

Ønsker du et 100% uforpligtende tilbud på tagmaling på Sjælland? Så er du velkommen til at ringe til os på 70 60 54 00 eller udfylde formularen nederst på siden.

Årets Algebehandler 2021

Indhent gratis tilbud

Udfyld blot formularen herunder – så modtager du et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

1

UDFYLD
KONTAKTFORMULAR

Det tager under 30 sekunder

2

MODTAG 
TILBUD

Inden for 24 timer

3

VI
RYKKER UD

Hurtigst muligt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Udfyld kontaktformularen for at få et 100% uforpligtende tilbud 

Fulde navn